У Києві п'яний водій Range Rover кинув гроші у патрульних і врізався в стовп - четверо в лікарні (фото)

Інцидент стався 20 серпня, близько 6 години ранку. Одну з пасажирок довелося вирізати з пошкодженого транспортного засобу.

Наслідки ДТП. Фото:прес-служба патрульної поліції Києва

У Києві водій з ознаками алкогольного сп'яніння намагався підкупити патрульних поліцейських, а потім, втікаючи від них, врізався в стовп. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Як повідомили в поліції, інцидент стався 20 серпня, близько 6:00 ранку. На проспекті Бажана у Києві інспектори зупинили Range Rover і помітили ознаки алкогольного сп'яніння у чоловіка за кермом.

Чоловікові запропонували пройти перевірку на алкотестері. Коли патрульний відкрив двері службового автомобіля, водій Range Rover кинув туди 2 купюри по 500 гривень. Патрульні попередили чоловіка, що його дії є незаконними, і він буде притягнутий до відповідальності.

Почувши це, водій сів у свою машину і спробував виїхати з місця події. Поліція почала переслідування. На мить правоохоронці втратили автомобіль з поля зору, а коли наздогнали, побачили розбитий автомобіль біля рекламного стовпа на Харківській площі.

В результаті події постраждали 4 особи - водій та пасажири. Одну з пасажирок довелося вирізати з пошкодженого транспортного засобу.

Міноборони переглянуло меню для військових: Ось які продукти залишаться в минулому

середа, 15 травень 2024, 18:58

Міністерство оборони України змінило правила годування військових – з каталогу прибрали деякі продукти, але водночас меню суттєво доповнили. Про це йдеться у повідомленні пресслужби відомства. «Наші військові – ключовий фактор оборони країни. Збалансов...

Мобілізація по-новому: Названо хвороби очей, з якими не візьмуть на службу

середа, 15 травень 2024, 18:48

Одним із ключових нововведень закону про мобілізацію став оновлений список вад зору, з якими не беруть на службу в армії. Далі розглянемо всі хвороби очей, з якими не беруть до ЗСУ. Новим законом про мобілізацію скасовано статус обмежено придатного до ...