У Києві поліція затримала клофелінщика, від дій якого двоє людей померли від отруєння (фото)

Злочинець недалеко від станцій метро і автовокзалу "пригощав" потенційних жертв напоями, в які підсипав клозепін, а після втрати свідомості грабував постраждалих.

Затриманий зловмисник. Фото:прес-служба Нацполіції

У Києві спіймали 34-річного уродженця Харківської області, який усипляв і обкрадав людей, двоє з яких померли від отруєння. Про це повідомила прес-служба Нацполіції України, передають Патріоти України.

"Зловмисник діяв за такою схемою: спочатку недалеко від станцій метро і автовокзалу "пригощав" потенційних жертв напоями, в які підсипав клозепін, а після втрати свідомості грабував постраждалих", - йдеться в повідомленні поліції.

Під час затримання правоохоронці виявили у нього чужий мобільний телефон і медичний препарат, який він постійно носив з собою.

В ході досудового розслідування працівники Голосіївського управління поліції довели причетність чоловіка до трьох аналогічних злочинів, два з них - зі смертельним результатом.

Судмедекспертиза назвала причиною смерті отруєння клозепіном і етиловим спиртом.

Кримінальні провадження розслідувалися за ч. 2 ст. 187 (розбій), ч. 4 ст. 187 (розбій) та ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...