У Києві СБУ затримала луганського бізнесмена, який допомагав бойовикам "ЛНР" технікою (фото, відео)

Затриманий у 2015-2016 р.р. надавав у розпорядження НЗФ власну спеціалізовану техніку для спорудження бойовиками фортифікаційних споруд, окопування танків та військових транспортних засобів на полігонах Луганської області.

СБУ затримала пособника терористів "ЛНР". Фото:прес-служба СБУ

Співробітники Служби безпеки України затримали у Києві бізнесмена, який сприяв діяльності так званої "ЛНР". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу відомства.

За даними СБУ, у 2015-2016 роках він "надавав у розпорядження незаконних збройних формувань власну спеціалізовану техніку для спорудження бойовиками фортифікаційних споруд, окопування танків та військових транспортних засобів на полігонах Луганської області".

Оперативники з Тернопільської області "затримали колаборанта в одному з районів столиці".

Кримінальне провадження відкритого за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України".

"Під час обшуків за місцем проживання та ведення господарської діяльності луганчанина правоохоронці вилучили документацію, готівку і банківські картки, що використовувалися його спільниками для перерахунку коштів бойовикам", – інформує СБУ.

Кримінальне провадження стосовного одного з них, відкрите за ст. 258-5 (фінансування тероризму) Кримінального кодексу України, наразі розглядає Тернопільський міськрайсуд.

Бізнесмену оголошено про підозру, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...