У Києві відкрився Euroclub Євробачення-2017: Фани в шоці від українських цін (фото)

​У Euroclub, який є головною локацією конкурсу, можна замовити шоти під назвою "Jamala", "Ruslana" "Verka Serdiuchka", а також "Chernobyl".

1 травня в Києві відкрили Euroclub. Фото: ukranews.com.

Першого травня відбулося відкриття Euroclub - найголовнішої локації Євробачення-2017, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Euroclub буде функціонувати з 1 по 14 травня і щодня там будуть проходити вечірки, а також зустрічі фанатів конкурсу з учасниками цього року.

Як відзначають фанати, ціни на їжу і випивку в Euroclub просто зашкалюють.

Як заявляють єврофани, таких високих цін не було навіть в Стокгольмі, незважаючи на те, що шведська столиця вважається однією з найдорожчих в Європі. Наприклад, сендвіч з сиром коштує 160 гривень, а мінімальна вартість пива - 40 гривень.

Крім того, в Euroclub можна замовити шоти під назвою "Jamala", "Ruslana" "Verka Serdiuchka", а також "Chernobyl" (Чорнобиль).

Варто відзначити, що в Euroсlub також працює Eurofan Cafe, в якому фанати можуть підкріпитися, проте воно функціонує тільки до 20:00.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...