У Києві вночі намагалися підпалити патріотичний табір "Азовець" (фото)

Пожежі вдалося уникнути завдяки засобам протипожежної безпеки та оперативним і злагодженим діям активістів.

Діти у патріотичному таборі "Азовець". Ілюстрація:biletsky.kiev.ua

Сьогодні вночі в Києві невідомі намагалися підпалити 12-ти метровий скеледром військово-патріотичного табору "Азовець". Про це повідомляє прес-служба партії "Національний корпус", передають Патріоти України.

"Пошкоджено невелику частину конструкції, але на фото можна побачити, що злочинці мали намір знищити її повністю, адже дуже старалися розлити палаючу речовину максимально по внутрішніх стінах та сходах", - йдеться в повідомленні.

Пожежі вдалося уникнути завдяки засобам протипожежної безпеки та оперативним і злагодженим діям активістів. На місце злочину було відразу викликано поліцію для проведення оперативних слідчих дій.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...