У Києві жорстоко отруїли собак. Мережу обурила бездіяльність поліції (фото)

На виклик киянки, у якої отруїли собак, поліція ніяк не хотіла приїхати, мотивуючи відмову тим, що це "не їх компетенція".

Фото:facebook

У жительки Києва Марії Сорокіної отруїли собак. На її виклик поліцейські приїхали лише через кілька годин і після активних прохань. Про цей інцидент йдеться у спільноті "Шевелит усами" в Facebook, передають Патріоти України.

За словами Сорокіної, у неї чимало тварин, серед яких собаки, лисиці. Щоб купити м'ясо останнім, їй часто доводиться їздити на "Житній ринок" у Києві.

Якось у неділю, 11 червня, коли вона повернулася додому після поїздки на ринок, помітила, що одній із її собак зле.

"Туди і назад години три. Приїхала і понеслось: шарпей Белла рве, у неї розлад і всі ознаки отруєння!" – написала киянка.

Врятувати тварину допомогла ветеринар. Але наступного дня ситуація повторилася. Проте вже з іншим собакою. Жінка застала тварину мертвою. Та лежала на землі, з її рота текла піна.

"У мене істерика. У дитини, незважаючи на вік, теж!" – написала Сорокіна. Жінка одразу ж викликала поліцію. 45 хвилин очікування нічого не дали.

"Повинна приїхати слідчо-оперативна група, адже за зовнішніми ознаками всі сліди отруєння: неприродна поза, піна з рота... Тим більше, що тварина нічим не хворіла і клінічно була здоровою!" – зазначила жінка.

Через 45 хвилин Сорокіна знову зателефонувала в поліцію, її виклик зафіксували. І знову поліція не приїхала.

"Ще 20 хв чекаю! Поліції немає! Дзвоню втретє. Знову фіксують виклик. Знову чекаю. Нічого!" – написала Сорокіна.

Потім вона, за порадою волонтерів, зателефонувала на гарячу лінію Міністерства внутрішніх справ і залишила скаргу. І лише це активізувало патрульних.

"Майже о 22:00 мені телефонує патрульна! Говорить: "бла-бла-бла, це не наша компетенція, а ось вищезгадана ОСГ не приїде, оскільки в них є справи важливіші", – написала жінка.

Зрештою, патрульні приїхали до Сорокіної.

"23:00. Патрульна поліція. Подивилися. Запитали, чи підозрюю я когось. Потім знову розмови про те, що це не входить у їхні обов'язки. Але, незважаючи на це, я залишила свою заяву. Вони поїхали", – написала жінка.

Ситуація, описана в пості, обурила киян. Таку байдужість поліцейських вони назвали "пеклом".

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...

Провела 26 років свого життя як домогосподарка: Чоловіка змусили компенсувати ексдружині 88 тис. євро за хатню роботу

вівторок, 19 березень 2024, 8:54

Провінційний суд міста Понтеведра, Іспанія, нещодавно постановив, що чоловік повинен виплатити своїй колишній дружині 88 025 євро як компенсацію за її роботу домогосподаркою протягом 26 років шлюбу. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Україн...