У Києві зник пенсіонер, який володів елітною квартирою поблизу Адміністрації президента (відео)

У поліції за фактом зникнення людини відкрили провадження. Попередня кваліфікація - умисне вбивство. Чоловіка оголосили в розшук, шукають всюди, крім його квартири. Замок на дверях без дозволу власника до рішення суду зняти не можуть.

Фото:скрін відео

У Києві загадково зник чоловік, який має елітну нерухомість у центрі міста поблизу Адміністрації президента. Про це йдеться в сюжеті телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

Відзначається, що, незважаючи на елітне житло, за душею у чоловіка не було ні копійки.

"Рідні відмовилися від нього ще кілька років тому. Сам пенсіонер розповідав, що часто хворіє і має купувати ліки, а його родичі не мають достатньо грошей. З тих пір чоловіка підтримували соціальні працівники. Однак пенсіонер від допомоги відмовився", - сказано в повідомленні.

За даними директора територіального центру Печерського району Людмили Примак, в грудні 2017 року Микола Ковтяга підписав договір довічного утримання. Опікуном пенсіонера була жінка. За те, що доглядає за ним, вона повинна була отримати його квартиру. Однак незабаром чоловік загадково зник.

Як вдалося дізнатися активістам, його в невідомому напрямку вивезли дві жінки з чоловіком. Після цього Ковтягу ніхто не бачив. Тим часом в онлайн-сервісі, де реєструють шлюби, з'ясувалося, що після зникнення 88-річний пенсіонер одружився на жінці, втричі молодшій за нього.

У поліції за фактом зникнення людини відкрили провадження. Попередня кваліфікація - умисне вбивство. Чоловіка оголосили в розшук, шукають всюди, крім його квартири. Замок на дверях без дозволу власника до рішення суду зняти не можуть.

"Громадські активісти стверджують, що кілька тижнів тому замка на дверях не було. Припускають, що його повісила опікунка. На телефонні дзвінки жінка не відповідає, тому підозрюють, що причина зникнення чоловіка - його квартира, розташована в центрі Києва, на вул. Лютеранській. У середньому вона коштує 5 млн гривень", - йдеться в сюжеті.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...