У "Київавтодорі" збентежені: В столиці невідомі самі нанесли "зебру" на дорогу (фотофакт)

Дорожники вже звернулись до Національної поліції України із відповідною заявою

Фото: "Фейсбук"

У соціальних мережах та засобах масової інформації поширюється фото з некоректно нанесеною дорожньою розміткою поблизу ТРЦ "Дрім таун". Про це повідомляє комунальна корпорація у Facebook, передають Патріоти України.

У Київавтодорі повідомили, що в ніч з 6 на 7 жовтня на проспекті Оболонському було виявлено факт виконання робіт з нанесення дорожньої розмітки невідомими особами. Для з’ясування всіх обставин і виконавця робіт дорожники звернулись до Національної поліції України із відповідною заявою.

"Хочемо звернути увагу, що комунальна корпорація «Київавтодор» не має жодного відношення до нанесення цієї дорожньої розмітки.

Прикро, що знаходяться різноманітні організації, котрі вважають за можливе на власний розсуд розривати проїжджу частину чи тротуар, встановлювати на об’єктах транспортної інфраструктури рекламні носії або, як в останньому випадку, наносити незрозумілу дорожню розмітку", - йдеться у повідомленні.

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...