У "Київенерго" звернулись до киян з проханням не платити за світло та опалення за новими платіжками

В компанії не можуть гарантувати надходження на рахунок коштів за спожиті послуги, сплачені киянами за платіжками компанії "ГІОЦ"

"Київенерго". Фото: DT.ua

Столична енергокомпанія ПАТ "Київенерго" просить киян не оплачувати в січні опалення та електрику через нові платіжки (КП "Головний інформаційно-обчислювальний центр" (ГІОЦ) поширив платіжки нового формату - єдину квитанцію для всіх комунальних послуг). Як повідомляє прес-служба "Київенерго", в компанії не можуть гарантувати надходження на рахунок коштів за спожиті послуги, сплачені киянами за платіжками компанії "ГІОЦ". Новину передають Патріоти України.

"У зв'язку з поширенням ГІОЦ нового формату платіжки, єдиної для всіх комунальних послуг, звертаємо увагу своїх клієнтів, що оплата послуг "Київенерго", як і раніше, має здійснюватися виключно за платіжними документами "Київенерго", сформованих системою енергокомпанії", - йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

У свою чергу генеральний директор "Укрпошти" розкритикував дії ГІОЦ. Він вважає, що ГІОЦ без дозволу включив "Київенерго" в свої платіжки, а "Укрпошті" опустив настільки комісію, що прийом платежів став невигідним компанії. Нагадаємо, столична компанія"Київенерго" повністю забезпечує потреби Києва в електричній і на 70% – в тепловій енергії.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...