У ледарів з'явився прекрасний аргумент: Вчені довели, що працювати до 10 ранку шкідливо

​Тільки з 10 години у людини починають працювати в нормальному режимі життєво важливі органи - серце і печінка, а навантаження на них завчасно негативно позначиться на настрої людини і її працездатності.

Спати вранці - корисно для здоров'я. Фото: mag.relax.by.

Співробітник Оксфордського університету Пол Келлі провів дослідження в навчальних закладах. В ході експерименту початок занять було перенесено з 8:30 на 10:00. І виявилося, що при цьому успішність учнів різко підвищилася, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Також студенти, у яких уроки починалися ще на годину пізніше, приходили на них з хорошим настроєм і ще краще засвоювали матеріал.

Келлі пояснює це тим, що тільки з 10 години у людини починають працювати в нормальному режимі життєво важливі органи - серце і печінка. Якщо ж завантажити себе справами раніше, це негативно позначиться не тільки на фізичному і психічному здоров'ї людей, а також на їх настрої і працездатності.

Причому все це актуально не тільки для учнів, а й для тих, хто працює. Залишається тільки сподіватися, що результати дослідження підштовхнуть роботодавців до того, щоб зрушити загальноприйнятий початок трудового дня з 9 години ранку на 10. І до речі, у вас тепер є відмінний аргумент на випадок запізнень.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...