У Луганській області СБУ попередила купівлю шкільного автобуса російського виробництва

Комітет з конкурсних торгів одного з учбових закладів міста Кремінна на Луганщині планував придбати службовий автотранспорт, вироблений в РФ.

Шкільний автобус ПАЗ. Фото: ugrapro

Співробітники СБУ попередили на Луганщині закупівлю шкільного автобуса, який був вироблений в Росії. Таким чином держава могла отримати збитки 1,2 мільйона гривень. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр відомства.

«Економічні збитки держави на 1,2 мільйона гривень попередила у районі проведення антитерористичної операції Служба безпеки України. Комітет з конкурсних торгів одного з учбових закладів міста Кремінна на Луганщині планував придбати для потреб установи службовий автотранспорт російського виробництва», — йдеться в повідомленні.

Силовики розповіли, що після інформування СБУ про невідповідність документації чинному законодавству, торги з придбання службового автотранспорту були припинені. Раніше повідомлялося, що українське міністерство освіти закупило у Російської Федерації 65 автобусів ПАЗ, які будуть використовуватися в якості шкільних автобусів.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...