У Львові чиновник-хабарник виправдовується, що раніше "відкати" були більшими

Начальник управління житлового господарства міськради люб'язно роз'яснив, скільки "платили" раніше і зараз.

Затримання на хабарі. Фото: прес-центр СБУ

Начальник управління житлового господарства Львівської міськради, спійманий на хабарі, пояснив, що раніше за підряди треба було платити значно більшу долю від вартості робіт. Про це написав у Facebook генпрокурор Юрій Луценко, повідомляють Патріоти України.

"До чого все таки прогресивне місто Львів! Начальник управління житлового господарства міськради люб'язно пояснює, що раніше за підряди треба було платити долю у 10% від вартості робіт", - написав Луценко.

Він уточнив, що "в ці кризові часи" чиновник брав 7% від вартості робіт. "А от за вивіз сміття взагалі - 5%! Військова прокуратура разом з СБУ взяли цю піранью на гарячому", - повідомив Луценко.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...