У Львові на Різдво місто патрулюватимуть Санта-Клауси

Щоб підняти львів'янам настрій напередодні свята, патрульні поліцейські у місті одягнуть шапки Санти-Клауса.

Ілюстрація:www.mixnews.lv

У різдвяний вечір, 6 січня, у Львові патрульна поліція проводитиме акцію під назвою "Різдво", метою якої є підняття настрою місцевих жителів. Про це прес-служба Львівської патрульної поліції написала в Facebook, передають Патріоти України.

У повідомленні йдеться про те, що 6 січня з 7 години вечора за українським часом патрульні поліцейські одягнуть шапки Санти і презентуватимуть частування в Міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького, а також на головному залізничному вокзалі і на автовокзалі.

"Іноді звичайна посмішка і увага може підняти настрій", - наголошується в повідомленні. Також патрульні підкреслити необхідність бути гранично обережними і діяти згідно з законом.

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...

Рухався на великій швидкості: В огорожу Білого дому врізався автомобіль

неділя, 5 травень 2024, 19:44

У столиці США місті Вашингтоні автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в одну з огорож на периметрі безпеки навколо Білого дому. Внаслідок інциденту, який трапився пізно увечері 4 травня, водій загинув. Про це повідомляє «Голос Америки»...