У Львові нахабно пограбували ювелірний магазин

Вартість вкрадених прикрас оцінюється майже в 3 мільйони гривень.

У Львові пограбували ювелірний магазин. Фото: mynizhyn.com.

У Львові невідомі пограбували ювелірний магазин та викрали коштовностей майже на 3 мільйони гривень. Про це повідомляє у середу прес-служба поліції Львівської області, передають Патріоти України.

Зазначається, що напередодні до Залізничного відділу поліції надійшла заява від працівниці ювелірного магазину, розташованого у приміщенні одного із львівських торгівельних центрів, про крадіжку ювелірних виробів на суму два мільйони сімсот тисяч гривень.

Встановлено, що 13 вересня, близько 06.00, пошкодивши вхідні двері в приміщенні ювелірного магазину, зловмисники проникли всередину та викрали золоті вироби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, обставини крадіжки та причетні до неї особи встановлюються.

В поліції нагадують, що крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою, карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...