У Львові невідомий хуліганив у супермаркетах, погрожуючи ножем (фото)

​Затриманий поводився неадекватно, тому на місце події окрім слідчих викликали медиків із психіатричної лікарні, які забрали його для обстеження.

Фото:прес-служба патрульної поліції Львова

Львівські патрульні затримали чоловіка, який хуліганив у двох супермаркетах і погрожував ножем. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Львова, інформують Патріоти України.

"Сьогодні близько 11 години ранку з вулиці Сихівської надійшло повідомлення про адмінправопорушення. Заявник повідомив, що в супермаркеті невідомий галасує і погрожує предметом, який ззовні нагадує ніж. Коли патрульні приїхали на місце події – чоловік втік", - йдеться у повідомленні.

Інспектори обстежили територію і виявили чоловіка у ще одному супермаркеті неподалік. Чоловік розбив кілька скляних вітрин.

Патрульні затримали його і при поверхневій перевірці виявили у нього два кухонні ножі.

Затриманий поводився неадекватно, тому на місце події окрім слідчих викликали медиків із психіатричної лікарні. Слідчі кваліфікували справу за ст. 296 ККУ (Хуліганство). Медики забрали чоловіка до психіатричної лікарні.

Данія може згорнути безкоштовну ініціативу для біженців з України

середа, 8 травень 2024, 8:50

Українські біженці в Данії більше не зможуть отримувати безкоштовні велосипеди. Волонтерська ініціатива, яка два роки допомагала українцям знайти собі вживаний велосипед, може припинити роботу. Причина банальна – нестача коштів. Йдеться про проєкт Giv...

Виплати родичам загиблих воїнів в Україні: Хто може отримати, які терміни та правила

середа, 8 травень 2024, 8:30

Родина загиблого військовослужбовця в Україні має право на одноразову компенсацію в розмірі 15 мільйонів гривень або грошову допомогу, що дорівнює 750-кратному прожитковому мінімуму для працездатних осіб(2 267 250 грн). Компенсація розподіляється рівни...