У Львові невідомий "мінер" торгового центру вимагає 200 біткоінів

​Протягом грудня до поліції Львова вже тричі надходили повідомлення про "замінування" торгового центру.​

Ілюстрація:cryptocoinsnews.com

У Львові невідомий чоловік вимагає 200 BTC (біткоінів), це близько $180 000, за припинення неправдивих повідомлень про замінування торгового центру. Про це повідомляється на сайті ГУ НП у Львівській області, передають Патріоти України.

"У разі несплати зловмисник пригрозив, що до кінця новорічно-різдвяних свят буде регулярно надсилати повідомлення про замінування у правоохоронні органи, тим самим блокувати роботу торгового центру", - йдеться у повідомленні.

При цьому, на сайті самого торгового центру зазначається, що зловмисник повідомляє про "мінування" торгового центру вже майже місяць. За цей час людей із ТЦ було евакуйовано тричі. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.189 (вимагання) КК України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’яти років позбавлення волі. Поліцейські встановлюють особу зловмисника.

У поліції нагадали, що протягом грудня до поліції поступило три анонімні повідомлення про замінування торгівельного центру, які при перевірці виявились неправдивими.

Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...