У Львові п'яний екс-кандидат у депутати після затримання напав на поліцейського

Затриманий порушник перебував у стані алкогольного сп'яніння і від проходження медичного огляду відмовився.

Затриманий екс-кандидат у депутати у відділку поліції. Фото: Facebook

У Львові колишній кандидат в депутати у стані алкогольного сп'яніння здійснив напад на поліцейського. Про це повідомляє управління Нацполіції міста у Facebook, інформують Патріоти України.

Як зазначили правоохоронці, по вулиці Студентській було виявлено автомобіль Range Rover, який перебував в орієнтуванні. На вимогу працівників поліції зупинитись та на ввімкненні проблискові маячки водій не реагував. Автомобіль вдалося зупинити на вулиці Мучній 30.

Водій відмовлявся виходити з позашляховика,однак завдяки наполегливості поліцейських він все ж погодився залишити авто.

Поліцейські стверджують, що чоловік відмовлявся пред'являти будь-які документи, мовляв надасть їх виключно в Личаківському відділку. Прибувши у відділ поліції, водій і там не хотів пред'являти жодних докуметів.

"Завдяки кмітливості поліцейських особу вдалося встановити, ним виявився львів'янин 1973 р. н., який в 2015 році балотувався у Львівську міську раду", - сказано у повідомленні.

Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння і від проходження медичного огляду на визначення рівня алкоголю в крові відмовився. У висновку на нього складено два адмінпротоколи за ст.130 ч.1 (Керування в стані сп'яніння) та ст.185 ( Злісна непокора законному розпорядженню) КУпАП, а також винесено дві постанови за ст.126 (Відсутність відповідних документів на право керування ТЗ) та ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку).

Під час оформлення адмінматеріалів він спробував зіпсувати протокол про керування в стані алкогольного сп'яніння. Погрожував звільненням. Тоді чоловік здійснив напад на одного з працівників поліції, завдавши декілька ударів в плече та в голову.

Поліцейський зняв побої в медзакладі. Тепер чоловіка очікує відповідальність ст. 345 ч. 2 ККУ (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) та ст. 342 ККУ (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу). Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...