У Львові судять неадекватну жінку, яка залякала все місто

​Софія Моїсеєва жорстоко покалічила 5 людей і впевнена, що уникне покарання.

У Львові на людей нападає неадекватна молода мама з дитиною. Фото: segodnya.ua.

У Львові розпочався суд над Софією Моїсеєвою, яка залякала все місто і жорстко покалічила п'ятьох дітей. До суду з'явилася в супроводі поліції. І переконана, що уникне покарання, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У 10- річного Сашка на очах - сльози, а на голові - 5 рубців від ударів скляною пляшкою. Він - перша жертва Моїсеєвої Софії. Незнайомка побила дитину ще взимку - за те, що не дав її синові санки.

"Обличчя було все залито кров'ю, я вже не кажу про речі. Шапка - я її принесла - там була кров", - каже Лілія Плоскіна, мама Саші.

А це - Любов. Ще одна постраждала. Моїсеєва вдарила її електрошокером по обличчю - через зауваження в маршрутці. "Вона нічого не боїться, вона впевнена, що їй нічого не буде, вона артистка, вона актриса", - сказала Любов Сак, потерпіла.

25-річна жінка тримає в страху весь район і травмувала вже п'ять осіб. Всі вони в третій раз приходять на суд - хочуть, щоб їх кривдниця відповіла за свої вчинки. Сама Моїсеєва засідання ігнорувала, на цей раз її привела поліція. А звичну агресію змінила на зарозумілість і глузування.

Чому Софія нападає на людей, не знають і в поліції. Кажуть, після місяця експертиз - психіатри визнали її осудною.

"Згідно з висновком судово-медичної експертизи, вона має певні психічні розлади, однак в останній момент заподіяння тілесних ушкоджень певним особам, в моменти здійснення кримінальних злочинів, вона усвідомлювала наслідки своїх дій", - зазначила Юлія Куницька, заступник начальника слідчого відділення Франківського відділу поліції Львова.

Яким буде покарання для львів'янки, суд визначить 13 вересня. Сама нападаюча впевнена - їй нічого не загрожує. Має маленького сина, якого виховує без чоловіка.

Втім, жертви Софії Моїсеєвої запевняють - будуть домагатися, щоб її ізолювали від суспільства, а ще забрали сина, на очах якого вона калічить людей.

"Життя не має сенсу" та "Буде лише гірше": Фонд Яніни Соколової обурив українців дивною соціальною рекламою (фото)

вівторок, 21 травень 2024, 11:59

Медична журналістка Дарина Даниленко опублікувала у мережі фото сітілайту і написала, що хоче, аби цей кринж зняли негайно. «Терміново, бо якщо цей меседж потрапить цільовій аудиторії, то її дії будуть прямопротилежними до того, що написано маленькими ...

Перевірте своє прізвище! Ким були ваші предки - козаками, військовими чи дворянами

вівторок, 21 травень 2024, 11:27

Які українські прізвища вказують на військовий чин, а які - на дворянське походження. Наше прізвище несе в собі багато таємниць і силу всього роду. Однак, наші предки у давнину мали лише імена. Офіційно українські прізвища з’явилися не так давно, прибл...