У Львові зубами тягнутимуть трамвай, щоб не забували про окупований Крим

Львівський силач Олег Скавиш має намір встановити рекорд України.

Львівський богатир Олег Скавиш тягнутиме зубами трамвай для встановлення нового рекорду. Ілюстрація:charivne.info

26 лютого з 15.00 год. до 16.00 навпроти торгового центру "Скриня" що на вулиці Городоцькій, 179 у Львові рекордсмен Олег Скавиш, на прізвисько "Тягнизуб", встановлюватиме рекорд України із тяги трамваю зубами. Про це виданню Depo.Львів повідомили організатори, інформують Патріоти України.

У 2012 році львівський силач уже протягував один трамвайний вагон, а зараз він прагне втілити у життя свої плани та протягнути 5-ти секційний трамвай "Електрон" дистанцією більше 5-ти метрів.

Основною метою проведення заходу є привернення уваги мешканців міста до проблеми окупації Криму, за підтримки громадської ініціативи "Крим SOS". "У цей складний для нашої країни час ми всі маємо бути сильні, і саме з такою сильною нацією нам під силу подолати всі негаразди і повернути наш Крим", - заявив Олег Скавиш.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...