У Маріуполі пройшли спільні навчання морських піхотинців і прикордонників (фоторепортаж)

Будьте найсильнішими, самими безстрашними і самими невразливими, солдати України!

Спільні військові навчання. Фото: 112.uaСьогодні, 4 червня, в районі акваторії Маріупольського порту пройшли спільні військові навчання спеціальних підрозділів морської піхоти та частин берегової охорони, інформують Патріоти України про повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

Відзначається, що прикордонники разом з морськими піхотинцями відпрацьовували порядок протидії терористичним загрозам. Підкреслюється, що українські військовослужбовці застосовували сучасні засоби розвідки і захоплення ворожих об'єктів, які знаходяться на озброєнні нашої країни.

"Ми часто проводимо подібні тренування. Це допомагає нам координувати дії. Працюючи разом, ми вже не раз протистояли терористичним загрозам", - сказав капітан першого рангу Юрій Алейников. Також на навчаннях спеціальні загони швидкого реагування Державної прикордонної служби України відпрацювали нейтралізацію диверсійних груп.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...