У Маріуполі слюсар намагався задушити поліцейського, щоб відібрати та продати його автомат

Лише пильність товаришу по службі врятувала правоохоронцю життя

Фото: "Фейсбук"

18 вересня біля 5:30 мешканець Маріуполя напав на співробітника поліції, який охороняв міст у Приморському районі міста, щоб забрати у нього автомат. Про це повідомляє голова Нацполіції Донецької області В'ячеслав Аброськін, передають Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Сегодня, около 05.30, житель Мариуполя, 1991 года рождения, слесарь, с целью завладения автоматическим оружием совершил нападение на сотрудника полиции, который нёс службу по охране моста в Приморском районе Мариуполя.

Задержанный пояснил, что возле этого моста он постоянно осуществлял посадку в троллейбус. Около месяца назад у него возник умысел совершить нападение на работников полиции с целью завладения оружия для последующей реализации. Сегодня он решил осуществить свой план - подошёл сзади к сотруднику, который присел на стул, накинул веревку и стал его душить. Только бдительность второго сотрудника полиции сохранила жизнь его товарищу.

Вот такие пошли слесари в Мариуполе, а сотрудникам полиции более бдительно надо нести службу, второго шанса не будет", - пише Аброськін.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...