У Маріуполі створюють мурал розміром 270 метрів (фото)

Художники в цій роботі використовують понад 100 різних відтінків фарби.

Мурал розміром в 270 метрів з'явиться в Маріуполі. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав генеральний директор ПАТ "ММК ім. Ілліча" Юрій Зінченко, повідомляють Патріоти України.

"Стріт-арт сьогодні дуже популярний. Все частіше в місті ми бачимо найрізноманітніші картини. У них навіть назва спеціальна є - мурал. Ось і ми хочемо бути в тренді). І до 120-річчя нашого підприємства вирішили прикрасити огорожу комбінату між другими і третіми прохідними яскравим муралом", - написав він.

Малюнок створюють місцеві художники з арт-студії "Четвертий шлях". Твір має вийти досить масштабним: 270 метрів в довжину і три - в висоту. "На його створення визначили собі термін - 45 днів. Робота йде напружена - поки погода дозволяє. Тільки уявіть собі, художники в цій роботі використовують понад 100 різних відтінків фарби. Проїжджаючи по проспекту Нікопольському, ви можете побачити самі, як кипить робота. Але що вийде в підсумку - нехай поки залишиться секретом. Одне зараз можу сказати, це буде не просто красива картина, а цілісний твір мистецтва - з ідеєю і оригінальним втіленням", - зазначив Зінченко.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...