У Мексиці з-під води піднявся древній храм (відео)

Храм домініканських ченців XVII століття був затоплений водами штучної водойми в 1962 році, але через посуху рівень води в озері значно знизився.

В Мексиці піднявся з води храм. Скріншот.

З надр штучного озера, створеного в 1962 році в мексиканському штаті Оахака, знову показався 400-річний храм, споруджений домініканськими ченцями. У XVII столітті вони принесли християнство на місцеву землю. Церква занурилася під воду в середині XX століття після створення водосховища, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Стародавня споруда чудово збереглася. Церква вперше почала показуватися з-під води кілька років тому, коли на озері встановили греблю імені Беніто Хуареса.

В останні роки в регіоні почастішали посухи, в результаті яких штучне водосховище початок мілішати. Мексиканська влада не виключає, що в один прекрасний день храм стане місцевою визначною пам'яткою, відкритою для туристів.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...