У мережі показали рятувальну операцію по звільненню людей із снігового полону на трасі Одеса-Рені (відео)

У сніговому капкані опинилися три із половиною десятки автомобілів – це приблизно дві сотні людей.

На Одещині авто опинилися у сніговій пастці. Фото:уніан

В Одеській області звільнили зі снігового полону близько 35 машин, в яких знаходилися приблизно дві сотні людей. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 5 Канал.

Хуртовини та снігові замети накрили більшу частину України. Знеструмлено десятки населених пунктів. Через потужні снігопади обмежений рух транспорту у чотирьох регіонах – йдеться про автошляхи у Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях.

Саме на Одещині у снігові замети потрапило найбільше автівок. Зокрема, на трасі Одеса-Рені у сніговому капкані опинилися три із половиною десятки автомобілів – це приблизно дві сотні людей.

Застрягли під селом Кирнички Ізмаїльського району. Зрештою, до них пробилися рятувальники – залучили для цього навіть військових – ті використали БТР із грейдерною лопатою. На даний момент, запевняють, усіх людей з цього затору евакуювали та розмістили у приватних будинках селян, тамтешньому садочку та АЗС.

Тепер рятувальники переймаються тим, як нагодувати усіх врятованих. Втім, запевняють, що в село вирушила колона – три “КрАЗи” прикордонників із продуктами харчування, паливом та теплим одягом намагаються потрапити до подорожніх.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...