У мережі повідомили, які гонорари отримають Джамала та Руслана за виступ на "Євробаченні" у Києві

Найбільший гонорар - у розмірі 986 тисяч гривень - отримає переможниця минулорічного конкурсу Джамала.

Джамала і Руслана. Ілюстрація:gordonua.com

Національна громадська телерадіокомпанія заплатить за виступи Руслани, Джамали і групи Onuka у фінальній частині Євробачення суму в розмірі 1,58 млн грн. Про це повідомляють Наші Гроші з посиланням на систему електронних закупівель ProZorro, передають Патріоти України.

Зокрема, за свій виступ переможниця Євробачення 2016, українська співачка Джамала отримає гонорар у розмірі 986 тисяч гривень. Згідно з оприлюдненими даними, таку суму отримає ФОП Сусана Джамаладінова Аміновна.

У свою чергу, переможниця Євробачення 2004, співачка Руслана отримає за свій виступ значно менше - 394 тисяч гривень, а вартість виступу групи Onuka у фіналі Євробачення 2017 з національним академічним оркестром народних інструментів НАОНІ, обійдеться конкурсу в 213 тисяч гривень.

Варто відзначити, що оркестр і солістка Onuka ФОП Жижченко Наталія Олександрівна отримають по 45 тисяч гривень, в той час як її чоловік і співвласник проекту Onuka ФОП Філатов Євген Володимирович отримає ще 23 тисячі гривень за мастеринг і пост-продакшн композицій.

Крім того, за цей виступ ще 57 тисяч гривень заплатять ФОП Пономарьову за технічний звукозапис на репетиційній базі НАОНІ разом з Onuka, а Тодорчук Валерій отримає 43 тисячі гривень за виготовлення вінка і трьох шовкових накидок.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...