У мережі з'явився запис ДТП, в якому загинув водій керуючого справами президента Росії (відео)

На шаленій швидкості змінивши траекторію, "Мерседес" врізався у машину керуючого справами

Хто влаштував ДТП, у якому загинув водій керуючого справами Путіна? Фото: "Фейсбук"2 вересня у Москві на Кутузовському проспекті сталася жахлива ДТП, у результаті якої загинув водій керуючого справами президента РФ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"По предварительным данным ГИБДД, водитель Mercedes с номерами 999, двигавшийся по выделенной полосе, резко изменил траекторию движения, выехал на встречную полосу и столкнулся лоб в лоб с автомобилем BMW", - йдеться у повідомленні.

Водій "Мерседесу" госпіталізований з тяжкими травмами, водій BMW загинув на місці. У нього було 40 років досвіду керування автомобілем.

Причини аварії поки не оголошують. У ЗМІ йде мова про те, що це був замах на життя когось з представників адміністрації Путіна.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...