У Міжнародному Виставковому центрі Києва сталася стрілянина - ЗМІ

Прибувши на місце події, патрульні поліцейські затримали всіх учасників конфлікту.

Ілюстрація:odpublic.net

У вівторок, 29 березня, близько 17:00 в Міжнародному виставковому центрі в Києві чоловік відкрив стрілянину з травматичної зброї, коли намагався відбитися від нападників. Про це Обозревателю розповіли джерела в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Повідомляється, що двоє чоловіків зайшли в кафе, розташоване на Броварському проспекті біля Міжнародного виставкового центру. Там у них виник конфлікт з відвідувачами. Чоловіки кинулися бігти і спробували виїхати в своєму міні-автомобілі Smart, але, як з'ясувалося, хтось проколов в авто колеса.

Кинувши транспортний засіб, чоловіки, намагаючись врятуватися від переслідувачів, забігли всередину одного з павільйонів центру, проте, їх противники пішли за ними.

"В результаті чоловік, який намагався врятуватися втечею, вихопив травматичний пістолет і став стріляти", - розповіли очевидці. За попередніми даними киянин зробив кілька пострілів в повітря.

Прибувши на місце події, патрульні поліцейські затримали всіх учасників конфлікту. Відкрито кримінальне провадження за частиною 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...