У Москві вже істерика: З нагоди Дня Росії під генконсульство РФ в Одесі активісти привезли багато лайна (фото, відео)

​В хід також пішли курячі яйця.

Пікет в Одесі під Генконсульством РФ. Фото:http://tsn.ua/

В Одесі понад 100 активістів вийшли на пікет під Генеральне консульство Російської Федерації. Представники проукраїнських організацій зібралися на Гагарінському плато біля консульства, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

У їх числі – активісти "Правого сектора", Ради громадської безпеки тощо. Водночас, як зазначив відомий в Одесі активіст Сергій Гуцалюк, сьогодні консульство РФ з 16.00 планувало проводити прийом-банкет з нагоди Дня Росії, що відзначається 12 червня.

"Вся одеська пропутінська тусовка запрошена на цей захід. А ми можемо подивитися в очі колаборантам, тим, які роками в Одесі готували агресію проти України і фактично є розпалювачами сучасної війни", - зазначив Гуцалюк.

Активісти також привезли із собою кінський гній і збиралися закидати ним будівлю, але правоохоронці не дозволили цього зробити. Присутні вимагають, аби консул вийшов до людей і попросив вибачення за "розв'язану Росією війну".

Активісти також встановили дві символічні шибениці.

Потім почали кидати в консульство курячі яйця, через що з правоохоронцями сталася невелика сутичка.

Як зазначив керівник "Правого сектора" в Одесі Сергій Стерненко, пройти в консульство поки не змогли дипломати з Польщі та Китаю (автомобілі з відповідними дипломатичними номерами помічені неподалік від будівлі). Громадський порядок охороняє велика кількість правоохоронців.

Російська пропаганда вже висловила гнівне обурення резонансною подією і називає активістів під Генконсульством "нацистами" та "фашистами".

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...