У наркотичному диму: В Одесі два неадекватні спортсмени жорстоко побили перехожих (відео)

​Після шокуючого інциденту "група підтримки" тайських боксерів загрожувала потерпілим у лікарні.

Скрін відео

В Одесі на Французькому бульварі 20 червня двоє неадекватних хлопців побили кількох людей. В якості зброї спортсмени використовували металеві прути, цеглу та тротуарну плитку, повідомляють Патріоти України з посиланням на InfoResist.

Від дій зловмисників постраждали шестеро людей. Їм надали медичну допомогу. Одного з постраждалих доставили в лікарню з тяжкою травмою голови. Госпіталізований і один з нападників - там до нього звернулися журналісти, але він, образивши їх, не прокоментував ситуацію.

Поліцейські встановили – один із них був у стані алкогольного сп'яніння. За даними сайту Думская, обидва були у стані наркотичного сп'яніння.

ЗМІ повідомляють, що група невідомих спортивної зовнішності приїжджала до затриманих в Шевченківське відділення поліції. До жертв нападу в Єврейську лікарню навідалися невідомі з погрозами.

Нападникам інкримінують правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство із застосуванням зброї). Скоро їм мають обрати запобіжний захід.

За даними ЗМІ, одного з тайбоксерів (того, що на відео з металевим прутом) звуть Ігор Задорожний,

Ігор Задорожний

другий (який бив лежачого і пізніше був госпіталізований) - Георгій Бузіашвілі.

Георгій Бузіашвілі

Обидва займаються в одного тренера і мають ряд нагород. За неофіційною інформацією, в одного з них чемпіонський титул з тайського боксу.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...