У нього інші свята та цінності? Міський голова Маріуполя проігнорував річницю визволення свого міста від "ДНР"

"Друга річниця визволення міста відбувається без мера. Святкування організував "Азов". Жодного міського заходу не відбулося. На свято не були запрошені ні 72-а бригада, ні "Дніпро-1". Місто не подякувало бійцям" - повідомила активістка.

Вадим Бойченко. Фото:elections.rbc.ua

Вадим Бойченко не був присутній на заходах з нагоди визволення Маріуполя від бойовиків "ДНР", пославшись на зайнятість. Як повідомила прес-секретар міського голови Олена Махова, мер провів у Києві кілька ділових зустрічей, в тому числі з міжнародними фондами з питання надання грантів, передають Патріоти України з посиланням на 0629.

Раніше Вадим Бойченко також не зміг бути присутнім на траурному мітингу за загиблими від рук терористів міліціонерами, пославшись на зайнятість.

Представники міських громадських організацій розцінюють відсутність мера як "недооцінене ставлення до події".

"Дивує, що друга річниця визволення міста відбувається без мера, без міських заходів. Святкування організував "Азов". Жодного міського заходу не відбулося. На свято не були запрошені ні 72-а бригада, ні "Дніпро-1". Місто не подякувало бійцям", - прокоментувала ситуацію лідер "Нового Маріуполя" Марія Подибайло.

А волонтер Ірина Козка зазначила, що керівництво сектора "Маріуполь" зверталося до міської влади і Нацгвардії з питанням про участь, проте їх ініціативу проігнорували. "У наступному році нам доведеться знову брати організацію свята в свої руки", - пообіцяли волонтери.

Війна наздогнала їх далеко від фронту: Зарізані російським Z-патріотом українці виявились бійцями СВО, котрі проходили реабілітацію у Німеччині після важких поранень

неділя, 28 квітень 2024, 17:43

Хлопці були дуже слабими внаслідок поранень, щоб на рівних відбиватись від кровожерливого рашиста. Убиті росіянином у німецьком містечку Мурнау українці були військовослужбовцями і проходили реабілітацію після поранень. Про це в неділю, 28 квітня, пові...

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...