"У нього пунктик із цього приводу": Розповіли, за яку фразу на Сенцова смертельно образився Путін

Колись український режисер назвав главу Кремля "кривавим карликом", а той звик мститися усім людям, які жартували із приводу його зросту та зовнішності.
Олег Сенцов. Фото: УНІАН.

Президент Росії Володимир Путінобразився на політв'язня Олега Сенцоваза те, що він потролив його зріст. Колись український режисер назвав главу Кремля "кривавим карликом". Про це нагадав в інтерв'ю російський адвокат Микола Полозов, передають Патріоти України.

"Підозрюю, що у Путіна пунктик з приводу Сенцова, який назвав його" кривавим карликом ". Борис Нємцов теж його ображав, а Орхан Джемаль в прямому ефірі побажав смерті. Путін такі образи фіксує і пам'ятає", - пояснив він.

За словами адвоката, в ситуації з Сенцовим також грає роль те, що його звинувачують у "тероризмі". "Адже основний лейтмотив комунікації Кремля із Заходом - спільна боротьба з тероризмом. Тоді як Путін відпустить "терориста"? З іншого боку, Афанасьєва ж відпустив (Афанасьєв проходив у справі Сенцова, в червні 2016 року був помилуваний Путіним - ред.)", - зауважив Полозов.

"Боюся, що Олег Сенцов може стати одним з нових учасників українського пантеону героїв", - додав адвокат.

Джерело: Факты

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...