У Одесі спалили автівку начальника податкової інспекції

За словами постраждалої, протягом останніх двох тижнів за нею стежили невідомі

Фото: "7 канал"

У ніч на 22 жовтня в Київському районі Одеси згорів автомобіль Volkswagen Passat, повідомили в регіональному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Про це інформують Патріоти України.

Передбачувана причина пожежі - підпал, уточнили рятувальники. За інформацією одеського "7 каналу", це службова машина начальника Державної податкової інспекції в Київському районі Одеси Олени Мусієнко.

На її думку, інцидент є спробою тиску на неї в зв'язку з професійною діяльністю. Мусієнко відзначила, що знає передбачуваного замовника підпалу, але не стала називати його.

За її словами, протягом останніх двох тижнів за нею стежили невідомі. Очевидці повідомили телеканалу, що пожежі передував два вибухи. В результаті події ніхто не постраждав. Автомобіль Мусієнко вигорів повністю і не підлягає відновленню.

"7 канал" відзначає, що підпал міг бути спланованим, так як з ранку в провулку, де згоріла машина, було відключено електрику і не працювали камери зовнішнього спостереження.

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...