У п'яному тумані: Водій "копійки" у Харкові зіткнувся з поліцейським авто

За результатами експертизи водій ВАЗ на момент ДТП знаходився у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Ілюстрація:ZN.ua

У ніч на четвер, 6 січня, у Харкові зіткнулися ВАЗ-2101 і машина патрульної поліції. Про це повідомив начальник відділу профілактичної роботи облуправління превентивної діяльності ГУ Нацполіції в Харківській області Олег Никоненко, передають Патріоти України з посиланням на Новое время.

Як розповів представник поліції, в районі перехрестя проспекту Героїв Сталінграда та вул. Морозова водій автомобіля ВАЗ-2101 скоїв зіткнення з автомобілем патрульної поліції, який їхав в попутному напрямку попереду.

"В результаті ДТП постраждав водій ВАЗ і його пасажирка. Обидва доставлені в лікарню швидкої і невідкладної допомоги", - підкреслив він.

За результатами експертизи водій ВАЗ на момент ДТП знаходився у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...