У поліції оприлюднили відео з місця вибуху, який пролунав вранці у Києві

Фахівці припускають, що вибухівка могла бути радіокерованою.

Поліція на місці інциденту. Фото:скрін відео

Поліція оприлюднила відео з місця вибуху, що прогримів вранці 21 квітня на спортивному майданчику в Дніпровському районі Києва. Ролик розміщено на сторінці в Facebook "Поліція Києва", зазначають Патріоти України.

На місці події працювала слідчо-оперативна група і вибухотехніки. За попередньою інформацією, на спортивному майданчику здетонував саморобний вибуховий пристрій. Фахівці припускають, що вибухівка могла бути радіокерованою.

За фактом вибуху порушено два кримінальних провадження: по ч. 4 ст. 296 Кримінального Кодексу України (хуліганство) і ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, вибуховими речовинами або боєприпасами). Причетні до вибуху встановлюються. Їм загрожує до 7 років позбавлення волі.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...