"У Путіна існує тільки один спосіб втекти від відповідальності - фізична смерть", - Боровий

Опозиціонер заявив, що співучасники злочинів Путіна також будуть покарані.

Боровий. Фото: "Гордон"

Втрата влади президентом РФ Володимиром Путіним - це неминучий початок судових процесів, пов'язаних з військовими злочинами, сказав російський опозиціонер Костянтин Боровий в інтерв'ю виданню "Факти і коментарі". Про це повідомляють Патріоти України.

"У сьогоднішніх умовах його влада - це колосальні фінансові ресурси, які депоновані в тому числі і на Заході, це величезні активи, які фактично як би переводилися у власність держави, а насправді переходили в розпорядження груп Путіна. Є ще один дуже важливий для нього фактор. Втрата влади - це неминуче початок судових процесів, пов'язаних з військовими злочинами. Ніякий Трамп, ніякі переговори не зможуть зупинити трибунали", - заявив Боровий.

За його словами, розслідування вже йдуть: "Катастрофа Boeing, злочини в Україні, захоплення територій і порушення кордонів (це Крим, Грузія, Молдова), бомбардування Сирії вакуумними і фосфорними бомбами відбувалися на очах у всього людства, у правозахисних організацій. Тому застопорити процес розслідування не під силу ні Штатам, ні Європейському союзу. розслідування вже йдуть ".

Боровий додав, що людство давно керується принципами Римського права: всякий злочин має бути покараний. "Будь-яке! Непокарані злодіяння породжують злочини тих, хто відмовляється їх розслідувати, кваліфікувати і в підсумку карати винних", - сказав він.

Опозиціонер заявив, що співучасники злочинів Путіна також будуть покарані: "У Путіна існує тільки один спосіб піти від відповідальності - фізична смерть. Однак при цьому кара не мине співучасників цих злочинів. Все одночасно не підуть з життя. Так що тут не треба бути ні оптимістом , ні песимістом ".

Він зазначив, що єдине, чого боїться Путін, - втратити владу в Росії. У березні 2018 року в Росії відбудуться президентські вибори. Путін поки офіційно не заявляв, що буде в них брати участь.

Під час щорічної прес-конференції в Москві 23 грудня він сказав, що прийме рішення, виходячи з результатів своєї роботи і того, що може зробити для країни в майбутньому, повідомляє прес-служба Кремля.

"Час дозріє, я буду дивитися на те, що відбувається в країні, в світі. І виходячи з того, що ми зробили, виходячи з того, що ми можемо зробити, як ми повинні робити, буде прийнято рішення і про участь моєму або неучасть в майбутніх виборах президента РФ", - заявив він.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...