У Путіна оргазм, коли його порівнюють зі Сталіним, - Фейгін (відео)

Режим спецоперацій – улюблена розвага спецслужб Росії з давніх давен. Дивний народ.

Адвокат Марк Фейгін. Фото: telegraf.com.uaВ інтерв’ю UKRLIFE.TV російський адвокат Марк Фейгін, який захищав в суді українську льотчицю і народного депутата Надію Савченко, розповів про дві речі, від яких кайфують в Кремлі, повідомляють Патріоти України.

"Звільнення Савченко було дуже схоже на те, що іманентно притаманне публіці, яка нині тримає владу в Росії — на якусь операцію спецслужб. Їм таке подобається, вони кайфують від цього. Від двох речей вони просто заходяться, у них оргазм наступає: по-перше, коли їх порівнюють зі Сталіним — тому що вони люблять "чорну сторону" своєї сили; співробітники спецслужб обожнюють, коли їх порівнюють з сатрапами, — і, по-друге, проводити в режимі спецоперації", — заявив адвокат.

Також Фейгін підбив підсумок процесів, пов'язаних із звільненням Надії Савченко та прокоментував ситуацію з журналістом Євгеном Кисельовим, розповів про вільнi ЗМІ в Україні та Росії та про те, як готуються вибори в Державну Думу.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...