У різних містах України ветерани АТО заблокували роботу російського тютюнового монополіста, співвласником якого є Янукович (фото)

Громадська блокада складів "Мегаполісу", який належить російському олігарху Кісаєву, триватиме три доби і проводиться в Києві, Ковелі, Луцьку, Рівному, Львові та Тернополі.

Акція стартувала сьогодні в шести містах України. Фото: Facebook

Сьогодні вранці розпочалася громадська блокада складів компанії "Мегаполіс", яка належить російському олігарху Ігорю Кесаєву та родині Віктора Януковича. Акція триватиме три доби і проводиться в Києві, Ковелі, Луцьку, Рівному, Львові та Тернополі. Про це у Facebook повідомив народний депутат Андрій Левус, передають Патріоти України.

Нардеп зазначив, що організаторами акції є різноманітні патріотичні громадські організації, зокрема, регіональні спілки ветеранів АТО.

"Розпочалася громадська блокада складів "Мегаполісу", який належить російському олігарху Кісаєву. Вона триватиме три доби і проводиться в Києві, Ковелі, Луцьку, Рівному, Львові та Тернополі.

Мета акції - привернути увагу влади до того, що на українському ринку дистрибуції тютюнових виробів працює російський монополіст, власник якого є водночас президентом фонду ветеранів ФСБ і власником російського збройного заводу ім. Дегтярьова. Окупаціним бізнесом в Україні керує смотрящий Януковича Кауфман.

Організаторами акції виступають різні патріотичні громадські організації, серед яких регіональні спілки ветеранів АТО.

Ми вимагаємо внесення компанії "Мегаполіс" до санкційного списку РНБО та адекватних рішень Антимонопольного комітету, який зобовязаний боротись проти монополістів, а не покривати їх" - наголосив нардеп.

Помстився, але іншій жінці: У Запоріжжі вбивця зробив фатальну помилку (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 20:53

У Запоріжжі чоловік 15 років готував план помсти, але, здійснивши його, так і не дізнався, що припустився жахливої помилки. Так, 21 січня 2024 року у Запоріжжі чоловік застрелив жінку, а потім, побачивши наряд поліції, застрелився сам. Коли слідчі поча...

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...