У Росії дуже слабка економіка, яку США можуть послабити ще більше - Маккейн про санкції проти РФ (відео)

Конгрес США не принесе в жертву свободу і незалежність України, запевнив американський сенатор.

Джон Маккейн. Фото:скрін відео

Американський сенатор Джон Маккейн сподівається, що Конгресу вдасться співпрацювати з новообраним президентом США Дональдом Трампом, зокрема, в питанні розширення санкцій проти Росії. Він підкреслив, що Конгрес має достатньо голосів для підтримки України. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН, передають Патріоти України.

"Конгрес США підтримає додаткові санкції проти Путіна, тому що він втручався в наші вибори. Ми - рівноправні гілки влади: обраний президент може накласти вето, може робити якісь інші заходи. Сподіваюся, що ми зможемо працювати разом. Але Конгрес Сполучених Штатів не принесе в жертву свободу і незалежність України", - підкреслив сенатор.

"Зрозумійте, я не хочу боротися з обраним президентом Трампом, це не моя робота. Але є достатньо голосів, щоб підтримати Україну і допомогти зберегти її незалежність - через допомогу, військове співробітництво і багато інших речей", - додав Маккейн. Також він запевнив, що США здатні ще більше послабити економіку РФ.

"Багато санкцій, які ми можемо застосувати. Фінансові інститути, з одного боку. Вірите чи ні, але у росіян дуже слабка економіка, і ми можемо ослабити її ще. (Запровадити, - ред.) персональні санкції проти конкретних організацій", - пояснив Маккейн.

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...