У Росії в Чорне море зливають нечистоти: Курорт перетворюється на зону екологічної катастрофи

Сполох кишкової інфекції у Краснодарському краї набирає небезпечних обертів

На що перетворюються російські курорти. Фото: www.sochi-express.ru

У Краснодарському краї - сполох кишкової інфекції. Туристи скаржаться на те, що море забруднено каналізаційними стоками та водоростями. Лікарні просто переповнені. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Знак".

Місцева влада проблему, здається, не помічає. У офіційних коментарях кажуть: масової інфекції немає. Але люди підписують петицію в інтернеті до Володимира Путіна, щоб він врятував від екологічної катастрофи цей російський курорт.

"Ситуация просто катастрофическая! Находясь с маленьким ребенком в Адлере всего два дня и искупавшись в море, получили вместо отдыха кишечную инфекцию и тур в инфекционную больницу на Кирова 50, которая оказалась переполнена отдыхающими, больные детки лежат даже в коридорах, мест не хватает! У всех одна история: купались в адлерском Черном море, куда сливают нечистоты и где кишит кишечная палочка! Люди приезжают со всей страны и проводят отпуск в инфекционном отделении. Маленькие детки и их родители лежат под капельницами и не слезают с горшков! И это в постолимпийском Сочи, где для гостей олимпиады сделали все, а для своих деток не могут создать условия для безопасного отдыха!", - йдеться у петиції, яку опублікувала мешканка Норільська Лариса Янголь на сайті Change.org.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...