У Сєвєродонецьку сепаратистка з "ЛНР" заявила, що любить Росію на генному рівні (відео)

Журналісти провели соцопитування у звільненому місті щодо ставлення людей до Росії

Сепаратистка з "ЛНР". Скрін відео

Сєвєродонецьк був звільнений від терористів 2 роки тому. Зараз тут живуть мирні мешканці та переселенці із зони АТО. Журналіст проекту "Голос народа" провів соцопитування, як ці люди зараз ставляться до Росії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на YouTube.

Опитуваним задавали питання: "Що для вас Росія - друг чи ворог?". Відповіді різнились: хтось казав, що РФ - агресор, а хтось - що Росія є "братським народом". Кількість відповідей на кшталт "Росія наш друг, а Україну ми не любимо" вразила й самого журналіста.

У коментарях користувачі мережі пишуть: "Навіщо ми звільняли це місто?", "Хай до Росії і їдуть разом з ЛДНР!", "Это же быдло сепарское, за что погибали наши украинские мальчики?" " Вата головного мозга, ничего не поделаешь, вполне ожидаемо", "Ну так пусть идут в Россию, объединяются с "ЛНР" и "ДНР" и живут со своими сестрами и братьями".

Також у кадр потрапила луганська сепаратистка, яка заявила, що любить Росію, не може любити Україну, живе в "ЛНР", та російських військових "там нет", а Україну налаштовує на війну тільки Америка.

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...