У скандал з 5 мільйонами групи Dzidzio вплутали маму Кузьми

Фронтмен групи Михайло Хома представив свою позицію в конфліктній ситуації.

Дзідзьо розповів про скандал в групі. Фото: ТСН.Скандал в українській музичній групі Dzidzio (Дзідзьо), який розгорівся через рішення гітариста Лесика (Олега Турко) звільнитися і отримати компенсацію в розмірі 5 мільйонів гривень, завершився тим, що Лесик віддав свою частку в компанію «Мейсон Ентертеймент». Частку Турко в компанії отримала мама Андрія Кузьменка. Про це розповів фронтмен групи Дзідзьо Михайло Хома в інтерв'ю Каті Осадчій, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Лесик подарував свою частку в колективі мамі покійного Кузьми "Скрябіна" - Ользі Михайлівні, тому що саме з Кузьмою колись починалася ідея створення групи», - йдеться в повідомленні.

Дзідзьо також розкрив нові подробиці скандалу в групі. За його словами, Лесик не захотів переїжджати до Києва, а тому вирішив покинути колектив.

«Прийшла людина на збори засновників, де ми обговорювали подальший розвиток нашого колективу. Нам треба було переїжджати до Києва, тому що ми весь час проводили в дорозі. Він сказав: я так не хочу, я так не думаю, у мене інші плани. Я хочу продати свою частку, хочу виходити. Якщо ви не хочете купувати, будь ласка, я буду продавати іншим людям. Я кажу: скільки ти хочеш? Він назвав суму, це, напевно, вже всі знають - п'ять мільйонів двісті тисяч гривень. Я сказав, що таких грошей не маю», - пояснив Хома.

Відзначимо, що сума в 5 мільйонів гривень була ціною частки Турко в компанії «Мейсон Ентертеймент».

Тепер в групі з'явився новий гітарист - 28-річний Орест Галицький. Музикант відомий в шоу-бізнесі тим, що раніше тісно співпрацював з Іриною Білик.

Нагадаємо, в кінці березня Лесик з Дзідзьо зажадав від Михайла Хоми 5 мільйонів гривень в якості компенсації за вихід з колективу.

У відповідь Дзідзьо заявив, що відмовляється платити, так як не має таких грошей. «Я зробив пропозицію Лесику викупити його частку, але залишитися в колективі в якості гітариста.

Коли ми створювали компанію, Лесик вклав в статутний капітал 50 тисяч гривень. Я був готовий заплатити більше ніж в 10 разів - 600 тисяч гривень. Він відмовився. І виставив умову, що його частка коштує - 5 202,000 (п'ять мільйонів двісті дві тисячі), тобто більш ніж в 100 разів. Я відмовився платити, бо не маю таких грошей. У свою чергу Лесик заявив, що буде продавати свою частку третім особам, які не мають ніякого відношення до групи Дзідзьо. Після цього я вирішив, що наші творчі стосунки більше не мають сенсу», - пояснив тоді Дзідзьо.

Який цукрозамінник "найкращий друг" для мозку: Вчені розкрили результати дослідження

субота, 4 травень 2024, 10:26

Видання Medical express пише, що дослідники з Шанхайського університету науки і технологій, Китайської академії наук (CAS) та інших інститутів Китаю нещодавно провели дослідження, щоб з'ясувати, що відбувається в мозку мишей, коли їх годують різними ти...

На Південному Поділлі знайшли скарб срібла 15 ст. кримського хана, який за намовленням правителя Московії захопив та пограбував Київ

субота, 4 травень 2024, 10:12

В Подільському районі Одеської області знайшли скарб часів Кримського ханства. 140 срібних монет, викарбуваних у 1480-х роках, були сховані у маленькому глечику, повідомила напередодні громадська організація Краєзнавці Одещини у Facebook. . Вказано, щ...