У США ортодоксальні рабини визнали марихуану кошерним продуктом

Після легалізації марихуани як ліків на американський ринок хлинули всілякі вироби з марихуани - лосьйони, мазі, настоянки і навіть харчові продукти.

Марихуана визнана кошерним продуктом. Фото: zhifco.ru.

Ортодоксальні рабини Нью-Йорка визнали медичну марихуану кошерним продуктом. Перший сертифікат кошерності був виданий ще в січні минулого року "Радою ортодоксальних іудеїв" - найбільш відомою і шанованою іудейської організацією США, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Лікарська марихуана і канабіс, що отримується з неї, як психотропна речовина використовуються для полегшення стану хворих. Після легалізації марихуани як ліків на американський ринок хлинули всілякі вироби з марихуани - лосьйони, мазі, настоянки і навіть харчові продукти.

Індустрія лікарської марихуани процвітає, і, за прогнозами, доходи від продажів цієї продукції на ринку США виростуть в 2016 році ще на 1 млрд доларів - хоча вони і так вже переступили поріг в 4 млрд доларів в минулому році, за оцінкою інвестиційного банку Ackrell Capital.

Конкуренція в продажу цієї продукції на ринку зростає, і тому компанії користуються всіма засобами для залучення клієнтів з самих різних верств населення. Серед потенційних клієнтів є і євреї, тому виробники всіма силами прагнуть отримати сертифікати кошерності своєї продукції. Ці сертифікати видають повноважні рабини - їх запрошують для інспекції фабрик по виробництву лікарської продукції з марихуани.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...