У столиці Ірану обрушився 17-поверховий хмарочос: Загинули щонайменше 30 рятувальників (фото, відео)

На думку місцевих чиновників, під уламками можуть перебувати від 50 до 100 осіб.

В Ірані впав хмарочос. Фото: АР.

Сьогодні, 19 січня, близько 09:30 за київським часом в столиці Ірану впав один з найстаріших хмарочосів міста, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Будівля обрушилася після того, як там сталася пожежа. Під час падіння хмарочоса загинули 30 пожежників, повідомив державний канал Press TV. За даними іншого місцевого каналу IRNA, постраждали ще 45 рятувальників.

Пожежа в будівлі в центрі Тегерана почалася вранці, причому, зі слів співробітників офісних приміщень, для загоряння "не було очевидної причини".

Пожежні кілька годин намагалися загасити вогонь, в той час, як правоохоронці стримували власників офісів, магазинів і інших громадян, які поривалися забрати свої цінності в приміщеннях хмарочоса.

Як видно на відео, 17-поверхова будівля 1960-х років впала за секунди.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...