У тернопільській ковбасі знайдено мертву мишу (фотофакт)

Ковбаса була ціла, не на "відріз", і додатково була запечатана в прозорому щільному герметичному пакеті

Фото: "Фейсбук"

У мережі з'явилися фотографії мертвого щури або миші, яка цілком потрапила в кільце ковбаси виробника м'ясних продуктів з Тернополя. Відповідні фотодокази виклав на своїй сторінці в "Фейсбук" киянин Володимир Манько. Про це повідомляють Патріоти України.

"Приїжджав товариш, привіз гостинців від своїх родичів. Ось така "смакота". Напевно, після такого стану веганом. Я другий день нічого не можу їсти. Для довідки - це ковбаса з прекрасного міста Тернополя, куплена в магазині "Барвінок", чеки магазин не дає, знаходиться в супермаркеті, але саме за ковбасні вироби платиш на місці, а потім вже все інше - на звичайній касі на виході. Ковбаса ж відпускається без чека - просто продавець собі в зошити записує", - розповів чоловік.

"Ковбаса була ціла, не на "відріз", і додатково була запечатана в прозорому щільному герметичному пакеті, маркером на якому було написано "долб" або щось на зразок", - уточнив блогер.


"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...

На Україну насувається сильне похолодання, температура впаде до -3°, - синоптик

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:38

В Україні очікується доволі сильне та тривале похолодання, передають Патріоти України з посиланням на синоптика Ігоря Кібальчича. "У першій декаді відбудеться відчутне похолодання, яке триватиме орієнтовно до середини місяця, після чого температура поч...