У Тернополі місцевий мешканець викрав прапори з могил бійців АТО

Зловмисник "привласнив" прапори з емблемами 80-ї і 128-ї бригад ЗСУ.

Ілюстрація:Depo.ua

У Тернополі правоохоронці затримали чоловіка, який вкрав прапори з Алеї героїв АТО. Про це повідомили в прес-службі місцевої поліції, передають Патріоти України.

Відзначається, що зловмисника затримали за підозрою в крадіжці грошей. Але при огляді в його сумці виявили камуфляжну форму і прапор, який був вкрадений з Микулинецького кладовища. За інформацією поліції, два прапора з емблемами 80-ї і 128-ї бригад ЗСУ зняли з флагштоків біля могил бійців АТО минулого тижня.

16 липня в Тернопільський відділ поліції звернувся 22-річний місцевий житель, який заявив про крадіжку 6 тис. грн. Він розповів, що підозрює в цьому свого знайомого. "Слідчо-оперативна група, яка виїхала на повідомлення, при огляді місця злочину виявила сумку підозрюваного, а в ній - камуфляжну форму, паспорт і прапор, який був викрадений з алеї на Микулинецькому кладовищі", - розповів заступник начальника слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Михайло Вербовський.

Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...