У Тернополі нелегал з Нігерії накусав патрульного поліцейського на 5 років

Неадекватного чоловіка затримали. Виявилося, що він уже шість років знаходиться на території України незаконно.

Ілюстрація:iamir.info

Сьогодні в секторі комунікацій Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області правоохоронцям надійшло повідомлення про бійку в одній з квартир по вулиці Тролейбусній. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

На місці події поліцейські виявили громадянина Руанди з травмами голови. Потерпілий повідомив, що його побив громадянин Нігерії, який перед приїздом поліцейських пішов з квартири. Незабаром правоохоронці знайшли чоловіка. Помітивши патрульних, іноземець спробував сховатися, але правоохоронцям вдалося наздогнати його.

"Втікач поводився неадекватно і агресивно. Коли на нього надягали наручники, нігерієць вкусив поліцейського. Чоловіка затримали. Виявилося, що він уже шість років знаходиться на території України незаконно", - сказано в повідомленні.

Іноземцю повідомили про підозру в порушенні ч. 2 ст. 345 КК - умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.

Чоловікові загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

"Моя дружина її майже вкрала": Прикордонник поділився історією порятунку дівчинки з окупації

субота, 11 травень 2024, 14:02

Український прикордонник поділився зворушливою історією дівчинки, яка намагалася виїхати під час окупації Харківщини на вільну територію. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, передають Патріоти України. За словами прикордонника Дмитра, він на той час був...

"Решта моєї родини в Україні": Телеведуча Мосейчук поскаржилась на хейт через еміграцію старшого сина до Німеччини

субота, 11 травень 2024, 13:52

Телеведуча та журналістка Наталія Мосейчук заявила, що «опинилася в епіцентрі інформаційної атаки». Журналістка зазначила, що її висловлювання про мобілізацію були «вирвані з контексту» і «маніпулятивно інтерпретовані». Мосейчук нарвалася на хейт після...