У Тернополі водій таксі нахамив пасажирці, довівши її до сліз

На думку постраждалої ніхто не повинен звикати до грубого відношення, особливо коли ми будуємо європейську державу і повинні мати правильну громадянську позицію.

Ілюстрація:pokatay.io.ua

Про водія таксі, який нахамив та довів до сліз розповіла мешканка Тернополя Світлана Стойко. Дівчина каже, що хоче попередити інших жителів міста і просить не боятись розповідати про подібні випадки. Про це пише місцевий сайт 0352.ua, передають Патріоти України.

"Я викликала таксі фірми "Таксі Тернопіль", номер шашки 502. На прохання під'їхати до того місця, куди я викликала машину, у відповідь змушена була прийняти порцію грубості і приниження, особливо, коли сказала, що я його клієнт, і він мені ласку не зробив, коли приїхав за викликом. В результаті у мене зіпсований урок, на який я приїхала в сльозах, і нервовий зрив. Вважаю, що ніхто не повинен звикати до грубого відношення, особливо коли ми будуємо європейську державу і повинні мати правильну громадянську позицію," — зазначила дівчина.

Світлана каже, що вже зверталась у службу таксі зі скаргою. Там дівчині відповіли, що директор проведе бесіду з таксистом-грубіяном.

"Я вже багато років працюю та навчаюсь у Польщі. Коли приїжджаю додому, в Україну, в Тернопіль, мене вражає низький рівень культури середньостатистичного громадянина. Куди б я не пішла: в магазин, на базар, в якийсь заклад чи викликаючи таксі, звідусіль я зустрічаюся з лавиною негативу та хамства.

Що мене вражає ще більше, що ми до цього звикли, для нас це "нормально".Мені здається, що у наших людей викривлене поняття людської гідності, воно атрофоване. Чому це має бути нормально, коли мені хамлять, підвищують голос, кричать, чи зневажливо відносяться?

Це болюче для мене питання стає ще вразливішим, коли я розумію, яка я беззахисна та незахищена у своїй державі. Я не чоловік, не молодий хлопець, який може дати відповідь. Моя мотивація не лише в тому, щоб "присадити" саме цього водія, але щоб дати людям зрозуміти, що ми не повинні миритися з тим, щоб нас змішували з болотом низькокультурні, вульгарні, фамільярні та фривольні люди," — наголосила Світлана.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...