У центральному парку Одеси з'явилася величезна 3D яма (фотофакти)

Таким чином художник вирішив привернути увагу влади міста до стану доріг.

Художник Святослав Лаврусенко. Фото: YoutubeВ Одесі біля пам'ятника 12-му стільцю з'явився черговий арт-об'єкт. Там художник Святослав Лаврусенко зобразив величезну 3D яму, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

За словами творця, цей малюнок обраний не випадково - адже проблема ям на дорогах в місті досить поширена. Таким нетривіальним способом одесит вирішив привернути увагу нашої влади до цієї проблеми.

- Це не перша моя робота, - зазначив Святослав. - У центрі міста на Ніжинській я розіграв одеситів, намалювавши на тротуарі айфон, а в інший раз я намалював 50 грн.

Художник додав, практика малюнків на асфальті досить поширена в Європі. Так, в Парижі, прямо поруч з Лувром багато творців розписують тротуар, і до цього ставляться дуже позитивно. До слова, до минулих робіт Святослава одесити теж поставилися з цікавістю.

- Моє відео на Youtube з розіграшем городян набрало близько 13 тис. переглядів. Це досить багато, на мій погляд, - підкреслив Лаврусенко. - Думаю, цей малюнок приверне більшу увагу.

Малював митець не фарбою, а крейдою. Як зізнався сам Святослав, робота простоїть до першого дощу. Він висловив надію, що ні охорона правопорядку, ні поліція не буде проти нового арт-об'єкта.

"Веде своє життя у країні, яка знищує нас": Відомий український тренер емоційно розкритикував Тимощука, який залишився в Росії

середа, 8 травень 2024, 20:54

Український футбольний тренер В’ячеслав Грозний висловив свою думку про колишнього гравця Шахтаря та збірної України Анатолія Тимощука, я кий після повномасштабного вторгнення РФ залишився працювати у Зеніті із Санкт-Петербурга. Грозний заявив, що вваж...

Українок у Львові спитали, чи треба повертати чоловіків, які зараз за кордоном (відео)

середа, 8 травень 2024, 20:14

У Львові жінок опитали, чи вважають за доцільне повертати чоловіків з-за кордону в рамках мобілізації. Про це йдеться у відео "Новини.LIVE", поширеному у мережі, передають Патріоти України. Так, одна з мешканок Львова відповіла на питання ствердно, адж...