У центрі Києва п'яна жінка за кермом протаранила авто громадянина Німеччини (фото)

Проходити алкотест винуватиця аварії на місці відмовилась, її забрали в лікарню для виявлення вмісту алкоголю в крові.

Фото:espreso.tv

На столичній Бессарабці жінка на авто Nissan протаранила Mercedes громадянина Німеччини. Про це повідомляють Вартові Еспресо, передають Патріоти України.

Водій Мерседеса розповідає, що припаркував автівку, вийшов з машини на 10 хвилин і почув звук удару. Коли вийшов на вулицю, то побачив, що у бік його автівки влетів Нісан, за кермом якого була жінка. Свідки розповідають, що вона була у стані алкогольного сп‘яніння, поводила себе неадекватно.

Проходити алкотест на місці відмовилась, її забрали в лікарню для виявлення вмісту алкоголю в крові. Аварія сталась близько сьомої ранку, проте і досі чекають на експертизу, за словами свідків, сторона винуватиці ДТП робить усе аби тягнути час.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...