У центрі Луганська поховали "Новоросію" (відео)

Пам'ятний знак біля так званого Будинку "уряду ЛНР" схожий на надгробок, на фоні якого висить розіп'ята курка-мутант.

У Луганську "Нічні вовки" відкрили "символ нової Росії". Скрін відео

Байкери з мотоклубу "Нічні вовки - Донбас" встановили в центрі окупованого Луганська пам'ятник Новоросії. Про це повідомляє Радио Свобода. інформують Патріоти України.

Пам'ятний знак "Символ нової Росії очима "Нічних вовків" поставили біля Будинку уряду самопроголошеної "Луганської народної республіки".

Він представляє собою схожий на надгробок кам'яний постамент із залізним гербом СРСР і двоголовим орлом. Президент донбаського відділення мотоклубу "Нічні вовки" Віталій Кішкінов, відомий серед байкерів як "Прокурор", розповів, що основу пам'ятника прикрасили рядки з творів російського письменника Леоніда Корнілова, а граніт для пам'ятного знака був доставлений з Карелії.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...